Tvrtka VIA SOLIS d.o.o. pruža usluge najma profesionalne audio, video i rasvjetne opreme uz tehničku realizaciju evenata. Nudimo produkcijska rješenja za razne evente kao što su korporativni događaji, seminari, konferencije, kongresi te vršimo kompletnu organizaciju i održavanje indoor i outdoor filmskih projekcija i festivala. Tvrtka VIA SOLIS d.o.o. bavi se i prodajom opreme te je generalni zastupnik za prodaju i najam AIRSCREEN projekcijskog platna u Hrvatskoj i regiji.

Naši kupci i brojni partneri s kojima surađujemo potvrđuju kvalitetu usluge koja se očituje u svim aspektima našeg poslovanja, od organizacije i pripreme pa sve do realizacije pojedinog eventa. Ispunjavajući potrebe i viziju svojih klijenata, sudionici smo kongresa i konferencija, open-air kina, filmskih festivala i drive-in kina u gotovo svim gradovima Dalmacije, Istre i Sjevernog Jadrana te kontinentalnom dijelu Republike Hrvatske, ali i inozemnih zemalja što uključuje Italiju, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju.

Usluge

 1. NAJAM OPREME

  Naša primarna djelatnost je najam profesionalne audio, video i rasvjetne opreme u sklopu koje nudimo kvalitetna rješenja za sve Vaše zahtjeve. U ponudi su jedinstvena AIRSCREEN i fast-fold projekcijska platna, vrhunski multimedijalni i DCP projektori, razglasi za razne primjene, rasvjeta, pozornica, aluminijska konstrukcija te ostala profesionalna oprema.

 2. ZASTUPNIŠTVA

  Kao generalni zastupnik za AIRSCEEN projekcijsko platno, osim mogućnosti najma omogućavamo Vam i kupnju vlastitog AIRSCREEN platna. AIRSCREEN platna dolaze u raznim dimenzijama, od 2m pa sve do 30m dužine! Unaprijedite svoje poslovanje, privucite nove klijente ili jednostavno uživajte u vlastitom AIRSCREEN-u.

 3. EVENT PRODUKCIJA

  U 10 godina rada realizirali smo preko 1500 događaja u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Stečeno znanje i iskustvo rado ćemo pretočiti u ideje i realizaciju Vašeg eventa. Konferencije, kongresi, live prijenosi, open air i drive-in kina te razni korporativni događaji samo su neki od evenata čiju organizaciju i upravljanje možete u potpunosti povjeriti nama.

 4. FOTO I VIDEO

  Profesionalna usluga fotografiranja i video snimanja svih vrsta evenata (sa zemlje i iz zraka).

Naš tim

Jednom riječju – entuzijasti. Zaljubljenici u audio, video i rasvjetnu opremu, nove tehnologije i produkciju. Svakodnevno tehničari, po potrebi fizikalci, “nevidljivi ljudi” koji će vaš event pretvoriti u audio-vizualni doživljaj.

Već od prvog kontakta, poslu pristupamo odgovorno i potpuno profesionalno. Prilikom uvida u lokaciju Vašeg budućeg eventa, zajedno s Vama utvrđujemo vaše stvarne potrebe te odabiremo tehnički i financijski najprihvatljivije rješenje.

Montažu tehnike nastojimo odraditi u što kraćem vremenskom periodu, a pritom nam nije stran rad u kasnim noćnim satima, vikendom ili blagdanom. Ili svo troje istovremeno. Kako bi Vaš event protekao glatko i bez poteškoća, radimo tehničku probu svih materijala čime se uvelike umanjuju rizici pri samoj realizaciji. Naše dugogodišnje iskustvo, odrađeni projekti i reference najbolji su pokazatelj količine energije i truda koji ulažemo u naš rad.

Ukratko, volimo svoj posao i ne bismo ga mijenjali ni za koji drugi.

POVIJEST TVRTKE

May, 2010

Osnivanje tvrtke VIA SOLIS d.o.o.

February, 2011

Postajemo generalni zastupnik za prodaju i najam AIRSCREEN projekcijskih platna za Hrvatsku, a ubrzo zatim i za cijelu regiju.

April, 2013

Realiziramo prvi event u inozemstvu – live prijenos utakmice u Brčkom (BIH) za 3.000 gledatelja.

May, 2015

Pokrećemo projekt Solar Cinema Adria – prvo kino na ovim prostorima u potpunosti realizirano putem obnovljivog izvora energije – solarne energije.

March, 2018

Provedba EU projekta “Digitalizacija poslovanja – Tehnološko unapređenje prijelazom na DCP digitalnu tehnologiju”