Najam profesionalne A/V opreme

Naša primarna djelatnost je najam profesionalne audio i video opreme u sklopu koje nudimo kvalitetna rješenja za sve Vaše zahtjeve. U ponudi su jedinstvena AIRSCREEN projekcijska platna pogodna za projekcije na otvorenom i u zatvorenom prostoru, vrhunski multimedijalni i 35mm projektori, profesionalni razglasi te ostala audio i video oprema.

Event menadžment

Kao tvrtka koja se specijalizirala za održavanje raznih indoor i outdoor projekcija, nudimo Vam mogućnost organizacije raznovrsnih događaja. Open air i drive-in kina, live prijenosi, sajmovi i razni korporativni događaji samo su neki od evenata čiju organizaciju i upravljanje možete u potpunosti povjeriti nama.

Airscreen zastupništvo

Kao generalni zastupnik za AIRSCEEN projekcijsko platno, osim mogućnosti najma omogućavamo Vam i kupnju vlastitog AIRSCREEN platna. AIRSCREEN platna dolaze u raznim dimenzijama, od 2m pa sve do 30m dužine! Unaprijedite svoje poslovanje, privucite nove klijente ili jednostavno uživajte u vlastitom AIRSCREEN-u.

Izrada zaštitnih kutija - Flight cases

Izrađujemo zaštitne kutije raznih veličina i namjena. Flight casevi se projektiraju po narudžbi, a izbor materijala i boja te dizajn se u potpunosti prilagođava Vašim potrebama. Sve kutije se izrađuju od najkvalitetnije vodootporne šperploče finske breze te Adam Hall elemenata.