Jednom riječju – entuzijasti. Zaljubljenici u audio, video i rasvjetnu opremu, nove tehnologije i produkciju. Svakodnevno tehničari, po potrebi fizikalci, “nevidljivi ljudi” koji će vaš event pretvoriti u audio-vizualni doživljaj.

Već od prvog kontakta, poslu pristupamo odgovorno i potpuno profesionalno. Prilikom uvida u lokaciju vašeg budućeg eventa, zajedno s vama utvrđujemo vaše stvarne potrebe te odabiremo tehnički i financijski najprihvatljivije rješenje.

U ponudi imamo isključivo vrhunsku opremu, prethodno testiranu i redovno servisiranu. Pratimo trendove u tehnologiji te konstantno ulažemo u nove proizvode, a kriteriji kojima se pritom rukovodimo su redom – kvaliteta, pouzdanost i cijena.
Opremu čuvamo, skladištimo i prevozimo u flight – casevima, posebnim kutijama koje sami izrađujemo po mjeri. Znamo prepoznati realni radni vijek opreme koju nakon smanjenja performansi prodajemo ili otpisujemo.

Montažu tehnike nastojimo odraditi u što kraćem vremenskom periodu, a pritom nam nije stran rad u kasnim noćnim satima, vikendom ili blagdanom. Ili svo troje istovremeno. Kako bi vaš event protekao glatko i bez poteškoća, radimo tehničku probu svih materijala čime se uvelike umanjuju rizici pri samoj realizaciji. Naše dugogodišnje iskustvo, odrađeni projekti i reference najbolji su pokazatelj količine energije i truda koji ulažemo u naš rad.

Ukratko, volimo svoj posao i ne bismo ga mijenjali ni za koji drugi.

Digitalizacija POSLOVANJA – Tehnološko unapređenje prijelazom na DCP digitalnu tehnologiju

Opis projekta: U sklopu projekta nabavljena je oprema DCP (Digital Cinema Projector/Digitalni kino projektor) Flight case (zaštitna kutija) za prijevoz i transport DCP projektora koja će omogućiti tehnološko unapređenje i digitalizaciju poslovanja prelaskom na digitalnu tehnologiju projiciranja video i audio sadržaja. Nabavka DCP projektora omogućuje prikazivanje najnovijih filmova, mogućnost rada tijekom cijele godine i stjecanje novih klijenata, što će rezultirati otvaranjem novih tržišta, povećanjem prihoda i otvaranjem novih radnih mjesta

Cilj projekta: digitalizacija poslovanja nabavkom DCP projektora čime se ostvaruje tehnološko unapređenje prelaskom na digitalnu tehnologiju projiciranja video i audio sadržaja

Ukupna vrijednost projekta: 273.750,00 HRK

Ukupan iznos bespovratnih sredstava: 162.800,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 1.6.2018. – 1.2.2019.

Kontakt osobe za više informacija: Boris Šimičević, boris@viasolis.hr.

Autorska prava:

Via Solis polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Niti jedan dio materijala sa naših stranica ne smije biti reproduciran, kopiran, produciran ili korišten u komercijalne svrhe bez pismene dozvole autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravo na izmjenu i dopunu sadržaja:

Via Solis zadržava pravo promjene, ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.